e-maerket certificate

Abonnementsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for de abonnementsordninger og varer, som tilbydes på vores web-shop gingerorganic.dk. 
Ved køb foretaget via GingerOrganic A/S webshop accepterer kunden de gældende vilkår, som er beskrevet i nedenstående handelsbetingelser.

GingerOrganic A/S
CVR-36430702


Adresse:

GingerOrganic A/S

Bredgade 36B, st. th port

1260 København K

E-mail: kontakt@gingerorganic.dk
Etableringsår: 2014

Betaling ved abonnement
Tegner kunden abonnement hos GingerOrganic A/S, kan der betales med kort eller faktura.

Ved betaling med kort, indtaster kunden kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på det betalingskort, der benyttes. Hermed gives GingerOrganic A/S tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne via Quickpay (Sikker online betaling med SSL kryptering) og accepterer, at der er tale om en tilbagevendende betaling af det valgte abonnement.

Der vil efter hver gennemført betalingstransaktion blive fremsendt en kvittering til den e-mail adresse, der måtte være oplyst fra kunden ved login/registreringen hos gingerorganic.dk. Vi hæver første beløbet, når den enkelte abonnementslevering eller enkelte levering afsendes fra GingerOrganic A/S.

Som kunde påhviler det dig at sikre, at kortet er gyldigt og ajourført. Får man nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne på din konto hos gingerorganic.dk. Ved ændring af kortoplysninger bliver det aktuelle abonnement slettet og et nyt oprettet, de nye kortoplysninger skal derefter godkendes.

Såfremt GingerOrganic A/S ikke kan gennemføre en betaling ud fra angivne kortoplysninger, vil abonnementet blive sat i bero. Kunden vil derefter modtage en notifikation pr. e-mail. Abonnementet genoptages, når en opdatering af kortoplysningerne har fundet sted. Dette gælder uanset årsagen til, at betalingen ikke kunne gennemføres.

På gingerorganic.dk kan der betales med:
Dankort
Visa


Børn og unge under 18 år
Børn og unge under 18 år, skal have en tilladelse af deres forældre eller værge for at oprette et abonnement hos gingerorganic.dk

Abonnement

Når kunden vælger et månedligt abonnement, accepterer kunden, at GingerOrganic A/S er berettiget til at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort hver måned, indtil abonnementet opsiges. Kunden giver ved aftalens indgåelse tilladelse til, at GingerOrganic A/S må gennemføre en betalingstransaktion for hver betalingsperiode, så længe abonnementet løber. 

GingerOrganic A/S er kun berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på beløbet for den kommende abonnementsperiode. Ved køb af andre særskilte abonnement- eller enkeltprodukter skal beløbet godkendes af kunden.

Ved en betalingstransaktion sender GingerOrganic A/S en kvittering til den e-mail adresse, som kunden har angivet på sin konto hos gingerorganic.dk

Bindingsperiode

Kunder hos GingerOrganic A/S kan opsige abonnementsaftalen med 14 dages varsel før ekspeditionsdagen – dvs. den dag hvor GingerOrganic A/S skulle have afsendt kundens varer. Abonnementsaftalen er løbende og fortsætter til den opsiges.

Afmelding

I tilfælde af afmelding hæves der naturligvis ikke på kortet. Kunden har på sin konto mulighed for at annullere sit abonnement. Ved eventuelle yderligere køb af enkelte produkter vil beløbet skulle godkendes af kunden pr. transaktion.

Afmelding af et abonnement skal ske senest 14 dage før ekspeditionsdagen - dvs. den dag, hvor GingerOrganic A/S skulle have afsendt kundens varer. Ved en eventuel opsigelse kan kunden ikke ændre intervallet af abonnementsordningen i den pågældende måned. Opsigelsen gælder derfor for den forrige måneds registrerede menstruationscyklus.

Kunden eller GingerOrganic A/S kan uden begrundelse opsige abonnementet med 14 dages varsel før ekspeditionsdagen. Kunden kan opsige/afmelde abonnementet ved at logge in på dennes konto på gingerorganic.dk, eller ved at sende en e-mail til kontakt@gingerorganic.dk. GingerOrganic A/S kan opsige abonnementet ved at sende en meddelelse til den e-mail adresse, som kunden har angivet på sin konto hos GingerOrganic A/S website gingerorganic.dk.