e-maerket certificate

Vi er nomineret !!

 

 

 

 

 

Vi har glædet os til at fortælle jer at vores GingerOrganic trusseindlæg 30 stk, er blevet nomineret som:

'Bedste hudvenlige produkt valgt af forbrugerne' i Allergy Awards  2017.

Vi har brug for jeres hjælp da det er stemmerne fra jer der tæller. Man kan stemme på sit favorit produkt 1 gang, fra i dag og indtil den 20 april.  Find linket lige her. Og så håber vi at I har lyst til at dele dette med jeres venner, og få dem til at stemme :)

Vores GingerOrganic trusseindlæg er selvfølgelig lavet af 100% økologisk bomuld. De er garanteret fri for rester af kemikalier, pesticider, klor, GMO og ikke mindst parfume. Vores produkter sikrer at en intim del af din krop, kun er i kontakt med det fineste og reneste - nøjagtigt som det skal være.

 

Så hvis du har lyst til at hjælpe os med at vinde - så skal du stemme her. Du kan kun stemme en gang.  Mange tak for din hjælp. Vi krydser fingre, og deler naturligvis resultatet når det kommer ind.