e-maerket certificate

Hvor meget plastik har du i dit hjem?

Plastik i husholdningen er at finde i de fleste hjem. Karklude, fryseposer, skuresvampe og bæreposer er blot nogle af de produkter alle har i hjemmet, som desværre ofte lavet af plastik eller fyldt med mikroplast.

Har du skiftet dine husholdningsprodukter ud med bæredygtige alternativer?

Klarklude uden mikroplast

Det er ingen nyhed, at plastik er dårligt for både mennesker og planet. Heldigvis behøver det ikke at være besværligt at anskaffe sig et mere miljøvenligt husholdningsprodukt.  Hvis du ikke allerede har udskiftet dine plastikfyldte husholdningsprodukter, er de farverige engangsklude og indkøbsposer i plastik et godt sted at starte.

Vil du virkelig optimere dine karklude, kan vi stærkt anbefale det danske brand The Organic Company. Deres Big Waffle klude vil med garanti pynte i ethvert køkken og kan vaskes igen og igen. Kludene er lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.  karklude af ren bomuld sikrer du, at ingen mikroplast bliver udledt ved brug og vask. Yderligere inderholder økologisk bomuld ingen kemikalier og pesticider, hvilket er godt for både dig, miljøet og bomuldsproducenterne. Læs mere om The Organic Companys produkter af GOTS-certificeret bomuld her.

Et alternativ til den mere luksuriøse – og den lidt dyrere – karklud i økologisk bomuld, er altmuligkluden fra Maistic, der ligner engangskluden, vi alle kender. Denne klud er lavet af 100% naturlig træbaseret viscose og er 100% fri for plast. Altmuligkludene kan vaskes ved 60 grader. Læs mere om Maistics plastfrie produkter og materialer på Maistic.com. Kludene kan efterhånden købes i de fleste dagligvareforretninger, webshops og helsekostforretninger. Du finder dem på hylden ved siden af de plastikkludene, så der er ingen undskyldning for ikke at vælge et bæredygtigt alternativ.

 

Nej tak til plastikposer

Flere og flere dagligvarebutikker er begyndt at udfase indkøbsposer af plastik, udskifte dem til poser lavet af bioplast eller papir. Disse poser er langt mindre belastende for naturen og kan nedbrydes. Hos GingerOrganic vil vi dog allerhelst minimere vores forbrug af alle slags poser så meget som muligt, og vi forsøger derfor altid at huske vores muleposer af økologisk bomuld, når vi skal handle. Hvis du ikke allerede har anskaffet dig en, så skynd dig at få fat på GingerOrganics egen mulepose, der kommer til at spare dig for adskillige miljøbelastende plastikposer. Muleposen er lavet af 100% økologisk bomuld – præcis som resten af GingerOrganics produkter.

Køb produkter for minimum

199 kr på webshoppen og få en mulepose med gratis.

Tilbuddet gælder, så længe lager haves.