e-maerket certificate

Uncategorised

 • Hvor meget plastik har du i dit hjem?

  20. juni 2017

  Plastik i husholdningen er at finde i de fleste hjem. Karklude, fryseposer, skuresvampe og bæreposer er blot nogle af de produkter alle har i hjemmet, som desværre ofte lavet af plastik eller fyldt med mikroplast.

  Har du skiftet dine husholdningsprodukter ud med bæredygtige alternativer?

  Klarklude uden mikroplast

  Det er ingen nyhed, at plastik er dårligt for både mennesker og planet. Heldigvis behøver det ikke at være besværligt at anskaffe sig et mere miljøvenligt husholdningsprodukt.  Hvis du ikke allerede har udskiftet dine plastikfyldte husholdningsprodukter, er de farverige engangsklude og indkøbsposer i plastik et godt sted at starte.

  Vil du virkelig optimere dine karklude, kan vi stærkt anbefale det danske brand The Organic Company. Deres Big Waffle klude vil med garanti pynte i ethvert køkken og kan vaskes igen og igen. Kludene er lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.  karklude af ren bomuld sikrer du, at ingen mikroplast bliver udledt ved brug og vask. Yderligere inderholder økologisk bomuld ingen kemikalier og pesticider, hvilket er godt for både dig, miljøet og bomuldsproducenterne. Læs mere om The Organic Companys produkter af GOTS-certificeret bomuld her.

  Et alternativ til den mere luksuriøse – og den lidt dyrere – karklud i økologisk bomuld, er altmuligkluden fra Maistic, der ligner engangskluden, vi alle kender. Denne klud er lavet af 100% naturlig træbaseret viscose og er 100% fri for plast. Altmuligkludene kan vaskes ved 60 grader. Læs mere om Maistics plastfrie produkter og materialer på Maistic.com. Kludene kan efterhånden købes i de fleste dagligvareforretninger, webshops og helsekostforretninger. Du finder dem på hylden ved siden af de plastikkludene, så der er ingen undskyldning for ikke at vælge et bæredygtigt alternativ.

   

  Nej tak til plastikposer

  Flere og flere dagligvarebutikker er begyndt at udfase indkøbsposer af plastik, udskifte dem til poser lavet af bioplast eller papir. Disse poser er langt mindre belastende for naturen og kan nedbrydes. Hos GingerOrganic vil vi dog allerhelst minimere vores forbrug af alle slags poser så meget som muligt, og vi forsøger derfor altid at huske vores muleposer af økologisk bomuld, når vi skal handle. Hvis du ikke allerede har anskaffet dig en, så skynd dig at få fat på GingerOrganics egen mulepose, der kommer til at spare dig for adskillige miljøbelastende plastikposer. Muleposen er lavet af 100% økologisk bomuld – præcis som resten af GingerOrganics produkter.

  Køb produkter for minimum

  199 kr på webshoppen og få en mulepose med gratis.

  Tilbuddet gælder, så længe lager haves.

   

   

  Kategori:

 • Interview med Mette Korsholm

  19. maj 2017

         Hvad betyder bæredygtighed for dig?

  Bæredygtighed betyder super meget for mig! Naturen er ikke noget vi skal tage forgivet, men passe på, da den er kilde til så utrolige ressourcer og næring til at vi overhoved kan overleve. Jeg tænker mere og mere over bæredygtighed, når jeg handler, når jeg spiser ude og hvem og hvad jeg støtter. Jeg synes det er et med ansvar jeg bør tage og vi alle bør det omfang vi nu kan. Jeg har det svært med folk der er ligeglade og kan nærmest blive ramt personligt, da naturen betyder så meget for mig.

  Hvad inspirerede dig til at blive selvstændig ?

  Jeg har nok altid været lidt min egen herre og haft det bedst med det. Grunden til jeg tog springet til at blive selvstændig var dog mest af alt for at få muligheden til at arbejde mere holistisk med sundhed, under nogle mere fleksible rammer og samarbejder. Jeg ser mig selv som brobygger og har ikke noget imod det konventionelle sundhedssystem, som jeg arbejde i før. Jeg mener bare det er alt for svævert synet set fra et helhedsorienteret sundhedsfagligt perspektiv. Derfor kunne jeg ikke se mig selv arbejde der længere og sideløbende var jeg igang med at videreuddanne mig som Holistisk Biomediciner (biopat) som 100% støttede mig at der er meget mere vi kan gøre for at forebygge og opbygge kroppen.

  Hvilke er dine top 5 økologiske favoritprodukter?

  Jeg har mange favorit produker, men hvis jeg skal vælge lidt i hver kategori vil jeg selvfølgelig nævne Ginger Organic, som jeg synes er et fantastisk produkt, som jeg er super glad for er kommet på markedet. Beauty sleep mask fra Amazing space, er en luksus treat jeg giver mig selv 1-2 gange om ugen samt daglig brug af Luxury Lavender Balm også fra Amazing Space, er virkelig en rescue, da jeg er helårsbader og det er lidt hårdt for især hænder og fødder. Jeg er nød til at nævne flødeboller fra Summerbird - dem kan jeg få akut cravings efter og er efter min mening i en liga for sig selv. Pukka synes jeg laver nogle virkelig lækre kosttilskud og har altid flere af deres tilskud i mit køkken, som jeg bla. blander i smooties eller tager sammen med mine måltider. Lige i øjeblikket tager jeg Chlorella og Natural balance hver dag før mine måltider og nogle dage også Spirulina pulver, som jeg mixer i juice eller smooties, efter behov.

  Hvilke ændringer kunne du tænke dig for traditionel medicin / behandling.

  Jeg kunne ønske mig meget mere fokus på forebyggelse og efterbehandling samt samarbejde mellem det konventionelle system og mere helhedsorienterede behandlingsformer. Jeg kunne ønske mig ændringer ifht at mange af de super gode kosttilskud, som er blevet fjernet fra hylderne kom tilbage og vi i det hele taget som forbruger selv kan få lov at bestemme, hvad vi køber, når der intet er bevidst om at det skulle kunne skade - tværtimod.
  Jeg arbejdede på et tidspunkt på en klinik, hvor folk via sygesikring danmark og deres sundhedsforsikringer kunne få hjælp/tilskud til behandlingen inde hos kiropraktoren og fysioterapeuten, men ikke hos mig der lavede, biomedicinske konsultationer, hvor jeg afdækker mangler og rådgiver ifht livsstil er ergoterapeut og massør. Det synes jeg er helt skørt.
  Jeg håber på vi i fremtiden får mange flere behandlingsformer med på de ordninger, så endnu flere har mulighed for at få tilskud til den behandling der passer dem bedst og kan hjælpe dem bedst.

  Hvornår gjorde du sidst noget for første gang?

  Det gør jeg ofte, synes jeg. Jeg er ikke så bange for nye ting heldigvis, men sidst jeg sådan virkelig var ude i noget nyt var i januar, da jeg var ude og bo på en båd i en måned som gast, hvor vi sejlede rundt i det Caribiske hav. Jeg tog også dykker certifikat undervejr og havde hverken sejlet eller dykket før.

  http://www.mettekorsholm.dk/

  Foto: Camilla Hey

  Kategori:

 • Øko køerne kommer på græs

  20. april 2017

  Hvert år elsker vi at besøge en økologisk bondegård der inviterer ind, den dag de lukker køerne på græs efter vinteren i stalden. Køerne danser rent faktisk af glæde, springer og muh'er - det er en skøn oplevelse både for børn og voksne.

  Dyrevelfærd, og økologi er en god ting at lære børnene fra en tidlig alder. Det er vigtigt at de lærer at passe på naturen, og de væsner der lever i den. Endnu mere vigtigt er det også at lære børnene hvor tingene kommer fra, hvor de gror, og hvordan produkterne ser ud inden de ender på hyldene i supermarkedet.

  På de gårde der deltager bliver køerne lukket ud den 23 april 2017 - præcis kl. 12.00. Der er intet bedre end at se de glade køer danse i forårssolen :-)

  Derefter er der smagsprøver på økologiske mejeri varer, og god mulighed for at snuse til, se og mærke økologien på de forskellige gårde.

  Hvis du går ind på landsforeningen for Økologis hjemmeside lige her - kan du nemt finde en øko-gård i nærheden af dig:  De fleste gårde ligger vest for Storebælt, men på Sjælland - i køreafstand fra København er der også mulighed for at se de glade køer danse.

  Billederne er fra Økodag i Østerlykke 2016 af Moment fotografi og er lånt med tilladelse fra Økologisk landsforening.

  Kategori:

 • Vi er nomineret !!

  5. april 2017

   

   

   

   

   

  Vi har glædet os til at fortælle jer at vores GingerOrganic trusseindlæg 30 stk, er blevet nomineret som:

  'Bedste hudvenlige produkt valgt af forbrugerne' i Allergy Awards  2017.

  Vi har brug for jeres hjælp da det er stemmerne fra jer der tæller. Man kan stemme på sit favorit produkt 1 gang, fra i dag og indtil den 20 april.  Find linket lige her. Og så håber vi at I har lyst til at dele dette med jeres venner, og få dem til at stemme :)

  Vores GingerOrganic trusseindlæg er selvfølgelig lavet af 100% økologisk bomuld. De er garanteret fri for rester af kemikalier, pesticider, klor, GMO og ikke mindst parfume. Vores produkter sikrer at en intim del af din krop, kun er i kontakt med det fineste og reneste - nøjagtigt som det skal være.

   

  Så hvis du har lyst til at hjælpe os med at vinde - så skal du stemme her. Du kan kun stemme en gang.  Mange tak for din hjælp. Vi krydser fingre, og deler naturligvis resultatet når det kommer ind.

   

   

   

  Kategori:

 • Økologisk honning - og hvad det kan gøre for dig.

  22nd marts 2017

  Jeg har i længere tid brugt økologisk honning til andet end bare at komme i teen (ikke fordi der er noget galt med det :) men honning er faktisk et af naturens helt egne vidundermidler, som kan bruges til mange forskellige ting.

  Jeg er stor fortaler for at bruge naturens egne produkter til at hele, og lindre.


  Her er nogle gode idéer til hvad honning kan bruges til:

  * Honning har en bakteriedræbende effekt. Honningen holder såret rent, hindrer bakterievækst, fjerner lugt og fremmer helingen. Læg honning på såret, dæk med gaze og skift jævnligt.

  * Sprukne, og tørre læber heler hvis du påsmører honning natten over - husk ikke at slikke det af :-)

  * En skefuld honning enten direkte i munden eller i en kop varm te, er helt igennem godt mod ondt i halsen.

  * Hvis du har diarré og opkastninger, kan du prøve med et par skefulde honning, da det menes at være godt mod bakterier i mave og tarm.

  * Hvis du lider af dårlig ånde, kan du gurgle honning blandet med kanel i et glas varmt vand jævnligt - det skulle hjælpe da det dræber bakterierne der giver dårlig ånde.


  En hel særlig medicinsk honning er "Manuka Honning". Manuka honning er lavet af bier, der lever af blomster fra Manuka Busken, en medicinsk plante fra New Zealand. Honningen indeholder metheylglyoxal - kaldet MGO, der er stærk antibakterielt. Faktisk kan Manuka honning bekæmpe mere end 80 forskellige bakterier. Du kan blandt andet købe Manuka honning i helskost butikker eller i Matas.

  Så der er god grund til at købe noget økologisk honning. Ikke blot smager det fantastisk, men det er også et helt vidunderligt naturmiddel til en masse forskellige ting.

  Kategori:

1 til 5 af 12

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3