e-maerket certificate

Ofte stillede spørgsmål

 

Har du spørgsmål omkring GingerOrganic, vores produkter eller noget helt tredje? Kig her! Hvis ikke du kan finde svar på dine spørgsmål, kan du altid sende os en mail på kontakt@gingerorganic.dk

 

Sådan handler du hos GingerOrganic

1. Find de varer, du ønsker. Læg dem i indkøbskurven, og gå derefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses– og betalingsform.
4. Godkend vores handelsbetingelser og.
5. Tjek, at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend beløbet.

 

Hvad tilbyder I?

Gennem vores webshop Gingerorganic.dk kan du købe vores økologiske hygiejne produkter. Ved at oprette en profil gør du det lettere for dig selv at administrere dine køb.

 

Hvornår vil jeg modtage min første levering?

Alle bestillinger vil du modtage 4-6 hverdage efter dit køb.

 

Til teenagere og førstegangsbrugere

Med Teenpakken har førstegangsbrugere mulighed for prøve en række udvalgte forskellige produkter for at finde frem til, hvilket produkt der passer bedst. Med pakken følger også et hæfte, der forklarer de naturlige forandringer, pigen går igennem.

 

Er fragt inkluderet?

Fragt og håndtering bliver lagt til varens pris ved check ud.

 

Hvornår trækker I beløbet?

Vi trækker altid først beløbet, når vi har afsendt din pakke.

 

Kan jeg sende en gave?

Ja, selvfølgelig! Sørg bare for at leveringsadressen er på den person, som du ønsker skal modtage pakken. Vi pakker altid vores produkter fint ind i silkepapir.

 

Hvor leverer I?

Vi leverer i øjeblikket kun til kunder i Danmark og Sverige. Ønskes du levering til Grønland og Færøerne eller et andet land, kan du sende en mail til kontakt@gingerorganic.dk

 

Er emballagen diskret?

Vi genbruger så meget meget emballage som muligt. Du kan derfor oplevet at få din ordre tilsendt i en kolli æske hvor der er et lille merkat med varenummer og navn på siden. Men ellers er alt vores emballage så absolut diskret.

 

Jeg syntes mit bind havde en lidt sjov duft da jeg pakkede det ud?

Biofolien som vi bruger istedet for plastik til at pakke selve bindet ind i, kan godt have en svag duft når du lige pakker bindet ud. Det er fordi biofolien er lavet med biopolymer fra majs, som er et naturmateriale. Duften forsvinder hurtigt når bindet er pakket ud.

 

Hvor er der blevet af jeres abonnementsordning?

Meget har ændret sig hos Gingerorganic, og vores produkter kan nu købes over hele landet, der hvor du handler ind. Derfor har vi lukket ned for abonnementsordningen. Skriv til kontakt@gingerorganic, hvis du har spørgsmål, så hjælper vi gerne.

 

Hvordan bruger man GingerCup menstruationskop?

Se vejledningen til GingerCup menstruationskop her