e-maerket certificate

Persondatapolitik

GingerOrganic er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig

Du finder vores kontaktoplysninger her:

GingerOrganic A/S
Bredgade 36 B st th
1260 København
CVR-nr.: 36430702
kontakt@gingerorganic.dk

Oversigt:

1. Indledning
2. Personoplysninger
2.1 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
2.2 Hvad bruger vi personoplysninger til?
2.3 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
2.4 Hvem deler vi dine oplysninger med?
2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger
2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger
2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?
3. Kontakt

1. Indledning
Når du besøger og/eller anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside efterlader og/
eller afgiver du personlige oplysninger. Hos GingerOrganic prioriterer vi datasikkerhed og
fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for
GingerOrganics måde at behandle dine personoplysninger på og er udarbejdet ud fra EU’s
Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye
danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den
nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”). Nedenfor kan du læse om de
informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til,
hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller
indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Når du indgår en online aftale med
gingerorganic.dk og afgiver dine oplysninger accepterer du at denne Politik finder
anvendelse.

2. Personoplysninger
For at kunden kan indgå en online aftale med www.gingerorganic.dk, må man lade sig
registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail
adresse. GingerOrganic foretager registreringen af personoplysninger med det formål at
kunne levere varer handlet I vores webshop til kunden.

2.1 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Personoplysningerne registreres hos GingerOrganic A/S og opbevares i fem år, fra udgangen
af det regskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven.

2.2 Hvad bruger vi personoplysninger til?
Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på lovligt grundlag. Vi bruger dine
oplysninger til følgende formål:
-Levering af aftalt ydelse/varer/services
-Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester
-Afgivelsen af personoplysninger er nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig, som du
har handlet i vores webshop. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter medmindre, at du
oplyser os de påkrævede informationer.

2.3 Hvem deler vi dine oplysninger med?
GingerOrganic benytter databehandlere, herunder udbydere af webhosting, software,
professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine oplysninger vil derfor blive behandlet
af tredjeparter efter instruks fra GingerOrganic. Databehandlere behandler kun dine
personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på
baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem GingerOrganic og
databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger
fortroligt og efter gældende lovgivning.

2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger
Du har som kunde hos GingerOrganic ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger
vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne. Du er tillige
berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til
GingerOrganic. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine
personoplysninger.

2.5 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv rettet af GingerOrganic uden unødig
forsinkelse.

2.6 Retten til sletning af dine personoplysninger. Du har ret til at få personoplysninger om dig
uden unødig forsinkelse, hvis GingerOrganic ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare
dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfremt GingerOrganic i henhold til gældende
lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine
personoplysninger slettes.

2.7 Beskyttelse af personoplysninger Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige
oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i
GingerOrganics IT-system eller fysisk i aflåst skab. Vores sikkerhedsforanstaltninger
kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres
forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

2.8 Ændringer i behandlingen af personoplysninger Vi forbeholder os ret til at opdatere og
ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres
retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer
bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.

3. Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos GingerOrganic, skal
du rette henvendelse til os på e-mail: kontakt@gingerorganic.dk. Er der registreret forkerte
data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted.
Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan
gøre indsigelser mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.
Hvis du vil klage over GingerOrganics behandling af dine personoplysninger, har du mulighed
for at tage kontakt til Datatilsynet.

Datatilsynet Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk


Senest revideret: D. 24.05.2018