e-maerket certificate

Vores Historie

Fra Helena

En vigtig del af min livsfilosofi er, at man ikke bør gå på kompromis, når det gælder om at tilstræbe en kemikaliefri livsstil.
Jeg er derfor stolt over, at kunne præsentere jer for mit eget brand GingerOrganic, som tilbyder økologisk certificerede hygiejneprodukter til kvinder. Hygiejneprodukter, som er lavet af den reneste bomuld på vores planet - helt uden skadelige kemikalier, pesticider, klor og ikke mindst parfume!

Bruger du økologiske hygiejneprodukter, sikrer du, at en meget følsom del af din krop kun er i kontakt med den fineste og reneste bomuld.

For at du kan være sikker på, at vore produkter er lavet af 100% økologisk bomuld, har vi valgt at certificere GingerOrganic med ECOCERT og det Nordiske Svanemærke. Dermed garanteres du som forbruger, at vore produkter er økologiske igennem hele produktionsprocessen.

Økologiske produkter er ikke kun skånsomme for din krop, men også for den verden du lever i. GingerOrganic vil være med til at sikre en mere bæredygtig verden, hvor brugen af kemikalier i industri og landbrug mindskes, og hvor vort økosystem skånes for tilførsel af flere kemikalier og stigende forurening.

Hvorfor hedder vi GingerOrganic? På engelsk er ginger nickname for " rødhåret". Jeg har, pga min røde manke, tit bare heddet "Ginger", når jeg har rejst og arbejdet i udlandet. Derfor lå det lige for at kalde mit brand for GingerOrganic. Det personlige brandnavn vidner således om, hvor meget jeg brænder for økologi, og hvor vigtigt det er for mig at kunne tilbyde dette produkt til alle kvinder.

Hvorfor økologi?

Hos GingerOrganic sætter vi økologien højt, fordi ansvarlig jordbrug og produktion sikrer balancen i vore økosystemer og forbedrer sundheden for alle jordens organismer – inklusiv os mennesker.
Vores økologiske bomuld bliver dyrket uden brug af pesticider, kunstgødning og gensplejsning (GMO). Dermed beskyttes grundvandet, jorden og de bønder, som arbejder i bomuldsmarkerne.
Kroppen absorberer meget af det, som vores hud kommer i kontakt med, og økologiske hygiejneprodukter kan forebygge allergi, da ren bomuld er langt mere skånsom end konventionelle, syntetiske hygiejneprodukter.

Når du handler hos GingerOrganic tager du ikke bare hensyn til din egen sundhed. Du hjælper også med at sikre miljøets bæredygtighed og støtte op om en fremtid for kommende generationer.

 

 

Certificeringer

Alle GingerOrganic produkter er certificeret med det nordiske miljømærke Svanen, økologimærkerne ECOCERT og GOTS der garanterer økologiske og naturlige ingredienser og det internationale allergimærke AllergyCertified.

 

 

NORDISK SVANEMÆRKE - 1055381 (Svanen)

Det officielle nordiske miljømærke, Svanen, er med til at sikre en mere bæredygtig verden, hvor vi tager hensyn til vores fælles økosystem og samtidig passer på din sundhed.

Svanemærket på GingerOrganic produkter er din garanti for et godt miljøvalg. Desuden lever svanemærkede produkter op til strengere krav end lovgivningens og for alle svanemærkede produkter gælder det, at de ikke må indeholde stoffer, som EU mistænker for at være hormonforstyrrende.

Nordisk miljømærke blev stiftet i 1989, anvendes i alle de nordiske lande. Når et produkt er mærket med svanen, er det en garanti for, at produktet imødekommer skrappe miljøkrav, tager hensyn til forbrugerens sundhed og er af god kvalitet. Kriterierne omfatter, hvordan et produkt påvirker miljøet, fra det bliver født som råvare, til det dør som affald. Som forbruger er Certificeringen fra Nordisk Svanemærke din garanti for, at GingerOrganic økologiske hygiejneprodukter er produceret bæredygtigt, at der er blevet taget hensyn til miljøet i hele produktions- og forarbejdningsprocessen, og at vores hygiejneprodukter ikke indeholder noget, som kan skade din sundhed.

 

 

ECOCERT

ECOCERT er en fransk certificering af økologiske tekstiler, personlige plejeprodukter og rengøringsmidler. ECOCERT blev grundlagt i 1991 og har siden været med til at forme lovgivningen for økologisk landbrug i Frankrig og Europa. ECOCERT har som mål at promovere og sætte økologisk landbrug på dagsordenen og mærket anvendes i dag i mere end 80 lande.

Certificeringen er GingerOrganic´s garanti for, at bomulden er 100% økologisk og at hygiejneprodukterne ikke indeholder pesticider, klor, kemikalier eller bestrålede ingredienser. Certificeringen stiller samtidig strenge krav til produktets emballage.

 

GOTS

GOTS er anerkendt som verdensstandarden for økologiske tekstiler. Denne standard dækker produktion, forarbejdning, fremstilling, emballage, mærkning, eksport, import og distribution. GOTS kræver, at der altid benyttes certificeret økologisk bomuld til produktionen. Certificeringen stiller samtidig strenge krav til produktets emballage, som skal have certificeringen FSC. 

 

 

FSC

FSC er en global mærkningsordning af træ/skov, som har bred opbakning fra grønne organisationer og NGO’er så som WWF, Greenpeace og Verdens Skove. Alt GingerOrganics emballage er FSC-certificeret, da vi vil sikre naturen og de sociale forhold i skovene, som træerne kommer fra.

 

AllergyCertified

AllergyCertified er et internationalt allergimærke folk over hele verden kan gå efter, når de gerne vil undgå at udvikle allergiske reaktioner som fx kontakteksem. Hudallergi er én af de mest almindelige kroniske sygdomme, og hvor end du bor i verden kan du risikere at blive udsat for ingredienser i pleje- og kosmetikprodukter, der kan udløse allergiske reaktioner. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet, kan du være sikker på, at en af AllergyCertifieds toksikologer har lavet en risikovurdering af hver eneste ingrediens. Derudover foretager AllergyCertified stikprøvekontrol af de certificerede produkter. Allergimærket AllergyCertified er grundlagt i Danmark.