e-maerket certificate

Vores Produkter

 

GingerOrganic produkter er lavet af det fineste certificerede 100% økologiske bomuld, der med garanti ikke har gennemgået nogen form for kemisk proces under forarbejdningen. 

Vores GingerOrganic trusseindlæg, bind, natbind, - og tamponer er lavet ud af 100% økologisk bomuld fra inderst til yderst. Indpakningen er fremstillet af GMO-fri majsstivelse, og da tamponernes indføringshylster er lavet af pap, er produkterne også 100% biologisk nedbrydelige.

 

Bind og trusseindlæg

GingerOrganic bind består af et toplag, og en beskyttelseskerne af certificeret 100% økologisk bomuld, som sikrer dig mod gennemblødning, og giver din hud mulighed for at ånde frit. Da bindene og trusseindlæggene ikke er lavet af syntetisk materiale, - men af den fineste økologiske bomuld, afhjælper de mod varmegener, rødme og irritation. Det har også vist sig at økologiske hygiejneprodukter kan forebygge allergi, da ren bomuld er skånsomt mod huden.

Selve indpakningen er lavet af majsstivelse, og omdannes på forbrændingsanstalten til vanddamp.

 

Tamponer

GingerOrganic tamponer med og uden indføringshylster,- inklusiv bomuldstråden, - er lavet af 100 % økologisk bomuld. GingerOrganic tamponer er ikke belagt med polypropylene film (plastik).

Vore tamponer er – ligesom alle andre tamponmærker - komfortable og nemme at bruge. Derudover kommer GingerOrganic tamponer i en slim-designet æske, lige til at komme i håndtasken!

 

Kvalitets- og miljøcertificeringer

Alle vores produkter er certificeret med det nordiske miljømærke Svanen, økologimærkerne ECOCERT og GOTS, - der garanterer økologiske og naturlige ingredienser, og det internationale allergimærke AllergyCertified. Læs mere om certificeringerne. 

Når du vælger vores GingerOrganic 100% økologiske hygiejneprodukter, vælger du også at beskytte et sårbart intimt område mod allergi, da økologisk ren bomuld er skånsomt mod huden.

 

Vores tamponer 

GingerOrganic tamponer er fri for pesticider, klor, parfume, lim og skadelige kemikalier.

Vores Tamponer

Vores bind

Hvert bind er separat indpakket så de er lige til at have med i tasken.

Vores Bind

Vores trusseindlæg

Trusseindlæggene er fri for plastik, pesticider, klor, parfume og skadelige kemikalier. Du kan derfor med god samvittighed bruge dem hver dag.

Vores Trusseindlaeg